Similän Ratsutila

SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu

Ratsastustunnit ja muut palvelut

Elämyksiä! Yhdessäoloa upeiden eläinten kanssa! Luonnossa liikkuen tai laadukkaasta opetuksesta nauttien kentällä tai maneesissa.
 
Henkilökunta on koulutettua ja opetushevoset ovat kokeneita. Tarjoamme ratsastuksen opetusta kaiken ikäisille, lapsille, nuorille ja aikuisille.
 
Ratsastuksen opetus:
Ratsastuskoulun omilla opetushevosilla ja poneilla keskitytään kouluratsastukseen. Tarjolla opetusta myös yksityistunneilla sekä pienryhmissä.
Voit osallistua ratsastustunneille myös omalla hevosella. Esteopetusta järjestetään omille hevosille/poneille.
Opetustunnit ovat säännöllisesti arkisin, viikonloppujen osalta sopimuksen mukaan. Ratsastusryhmiä sekä yksityis/pienryhmätunteja on myös päiväaikaan ja illalla.
 
Ratsastuskoulun oppilaat voivat osallistua opetushevosilla/poneilla kilpailuihin. Ratsastuskoulu järjestää kuukausittain kilpailuharjoituksia huhtikuusta marraskuuhun. Yhteistyöseura, Similän ratsastusurheilijat (SiRu) järjestää 1-ja 2- sekä 3-tason kilpailuja.
 
Ratsastustunnit varataan Marilta etukäteen puhelimitse numerosta 040 573 1978 tai maililla similanratsutila@gmail.com

Varaathan tunnille tullessasi aikaa ratsun harjaamiseen ja satuloimiseen ainakin puoli tuntia. Saman verran aikaa myös hevosen hoitoon ratsastuksen jälkeen. Tallillamme ei ole erikseen hevosenhoitajia, mutta toki saat apua tarvittaessa.

Ratsastamaan tullessasi pukeudu sään mukaan. Päässä on aina oltava kypärä, jota saat tarvittaessa lainata tallilta (tallilta löytyy lähes kaikki koot, mutta voit varmistaa sopivuuden ottamalla mukaasi huivin, pipon tms). Jalkaan laita saappaat tai nilkkurit, lenkkarit eivät ratsastukseen sovi. Käsineet tulee myös olla.

Muita palveluja:

  • sosialipedagoginen hevostoiminta
  • tilojen vuokrausta esim valmennuksiin ja kisoihin ym tapahtumiin
  •  ratsastuksenopetusta omalla tallillasi
  •  hevosen majoitus: lomasi ajaksi sekä kilpailut ja valmennukset
  •  hevosen kouluttaminen; ratsuopetus, ajo-opetus, irtohypytys, ravurista ratsuksi
  •  hevosen kilpailuttaminen
  •  ratsastuksenopettajan tuuraukset/lomitukset
  •  työporukat, seurat, polttarit, pikkujoulut
  • synttärit tallilla
  •  tapahtumiin esim syntymäpäivät hevostalutus
HUOM!

Meillä käyvät maksuvälineinä myös Ticket, Sportti-, Tyky-ja Smartumliikuntasetelit! 10-kortit on käytettävä 12 vk (3 kk) aikana, 5 kerran kortit on käytettävä 6 viikon (1,5 kk) aikana. Mikäli 10-kortti tai kuitti suoritetusta maksusta ei ole mukana, suoritetaan maksu käteisellä.

Maksut etukäteen Similän Ratsutilan tilille:
IBAN: FI7910013500048070 BIC: NDEAFIHH

HUOMIO!
Ratsastustunnit on peruttava kaksi (2) päivää aikaisemmin, peruuttamattomista tunneista peritään normaali tuntimaksu. Peruutukset joko tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 040 573 1978 / Mari.

Ulkopuolisia kouluvalmentajia käy Similän Ratsutilalla sovitusti, esim Nina Dunder, Pilvi Tuominen

tiedustelut Marilta, p. 040 573 1978.

 
 
 
image